Янка Рупкина - 60 години на сцената

Концерт
БЕНЕФИС - СПЕКТАКЪЛ
НЕЗЕМНАТА ЯНКА РУПКИНА

билети може да закупите от касата на НЧ "Братство 1884" гр. Павликени.
Работно време:
10:00 - 12:30 ч.
16:00 - 18:00 ч.
Цена 10 и 12 лв.
42982698_1852821358098344_1569135764376125440_o